tussentijd

Datum: 1 november 2012 21:00 – 00:00 uur
Locatie: De Fabrieksschool

KOSMOS keert terug bij Enjoy the Crisis in de Fabrieksschool. Daar veranderen de kamers – groots, authentiek en betoverend als ze zijn – in een podium, bar en dansvloer met (experimentele) elektronische dancemuziek. Twee live acts dit keer, gevolgd door een nacht vol techno/house/dubstep beats. Voorafgaand aan KOSMOS opent om 17.00 uur de tentoonstelling Wintergasten in TETEM kunstruimte.

KOSMOS live acts

Als solo muzikant uit Antwerpen speelt Fyoelk met elektronica en tape geluiden. Zijn muziek bestaat afwisselend uit prachtige harmonieën en meeslepende ritmes. En ook al is het elektronica, de muziek klinkt alsof het wordt gedragen door een zachte warme gloed. Dit wordt een geweldig experiment!


Indias Indios is een muziekproject van geluidskunstenaar Benjamin Altermatt uit Berlijn. Hij manipuleert geluidsopnames uit de natuur met spirituele noise-geluiden en subtiele geluidseffecten. Live kun je bijna magische manipulaties en collages van zijn video’s verwachten.

KOSMOS Dj’s: een nacht vol dansbare beats!

Entree: 5,-

Bier: 1,-


Doors open: 21.00

Start: 22.00


Enjoy the Crisis (Fabrieksschool), 
Kloosterstraat 1

KOSMOS organiseert experimentele elektronische avonden in Enschede en werkt veel samen met kunstenaars en creatievelingen om de avonden ook visueel een leuke sfeer te geven.

De Fabrieksschool is een van TETEM tussentijd locaties waarbij TETEM kunstruimte samen met kunstenaars en creatieve ondernemers een programmatische invulling levert voor leegstaande panden in Enschede. De panden worden tijdelijk in gebruik genomen als creatieve broedplaatsen, expositieruimten, maar ook als atelier- en werkruimten.

kosmos.tumblr.com
enjoythecrisis.blogspot.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *