Per 1 oktober 2021 is de B93 Art Delivery Truck gestart! 

Wat is het?

Kunstenaarsinitiatief B93 bezorgt expositie-voorstellingen aan huis met een kleine DAF vrachtwagen. Het publiek neemt plaats in comfortabele bioscoopstoelen op de laadklep voor een intieme voorstelling in de laadruimte van de vrachtwagen.

Jij kiest wanneer en waar je het rijdende mini-theater wilt bestellen: voor je huis, of als daar niet voldoende plek is, op een geschikte plek bij jou in de buurt. Weet je geen geschikte plek? We hebben een prachtige locatie in het groen op 5 minuten lopen van het station, ook daar kun je de Art Delivery Truck bestellen.

Per voorstelling zijn er maximaal 6 zitplekken beschikbaar. Jij bepaalt met wie je samen wilt kijken. Met je gezin, je vrienden of in je eentje, het mag allemaal. De Truck boeken kost 20 euro, dit is inclusief 2 personen, daarna betaalt elke extra persoon 7,50 euro. Wij zorgen voor een drankje!

Een voorstelling duurt ongeveer 5 tot 15 minuten. Daarna kan de expositie in de Truck bekeken worden en kan er nagepraat worden met elkaar en met de kunstenaars. Vervolgens rijdt de B93 Art Delivery Truck weer verder naar het volgende adres.

Er zijn deze herfst 3 voorstellingen:
‘Look who is posing now’ van 2 t/m 10 oktober
‘Light Side Of Dark’ van 16 t/m 24 oktober
‘Soundscape’ van 29 oktober t/m 7 november

Foto: Karin van der Meul

Boek snel je ticket via www.artdeliverytruck.nl