Op 08, 09 en 10 oktober is de Art Delivery voorstelling  ‘Look who is posing now’ nog thuis te bezorgen.

Boek een ticket en tijd op www.artdeliverytruck.nl en bekijk de intieme voorstelling in super comfortabele overdekte bioscoopstoelen op de laadklep van onze rode DAF vrachtwagen. Jij bepaalt wie er bij jou op de laadklep komt te zitten en waar in of om Enschede je de truck wil laten bezorgen. 

Tickets boeken kan hier

Over de voorstelling:
Erik Terhorst maakt theatrale monumentale sculpturen, vaak met een kinetisch aspect. In ‘Look who is posing now’ werkt hij samen met Willemijn Calis, Mette Hoekstra en klarinettist Anne Willem aan het thema ‘transformatie’. 

‘Wanneer we iemand ontmoeten is de eerste indruk heel belangrijk. Wat we de eerste seconden of minuten zien in iemands gezicht, uitstraling en lichaamstaal draagt bij aan het oordeel dat we bewust of onbewust vellen. Maar hoe betrouwbaar is dat? In hoeverre kunnen we iemand ‘lezen’? Want uiteindelijk is wat we denken te zien in de ander ook deels een projectie van onszelf’.

’Look who’s posing now’ is een stuk over kijken en bekeken worden. Het publiek zit comfortabel op de stoel van de beschouwer, voor hen een levensgrote stereoscopische kijkdoos met twee acteurs. Ze worden meegenomen in een kijk- en luisterervaring waarin de verhoudingen steeds verschuiven en niets vaststaat.