Van 19 t/m 29 oktober 2017

Tijdens Kunstmoment Diepenheim zijn elf dagen lang op 50 bijzondere plekken in en rondom Diepenheim hoogwaardige en uiteenlopende professionele kunstuitingen te bezichtigen. Meer dan 100 professionele kunstenaars tonen hun werk op bijzondere locaties. Naast het kunstprogramma zijn er ook workshops en presentaties. Veel kunstenaars zijn aanwezig om een toelichting te geven op hun werk.

Er zijn twee installaties van B93 kunstenaar Judith Schepers te zien bij Gastenboerderij “De Ziel”, Deventerdijk 5, Diepenheim. Ze is daar zelf ook aanwezig op zaterdag 21, zondag 22, zaterdag 28 en zondag 29 oktober. Welkom!

Er is een boekje verkrijgbaar met daarin twee duidelijke plattegronden en een overzicht van deelnemende kunstenaars inclusief hun werk. Ook de agenda met voorstellingen en workshops staat in deze uitgave. Het boekje is te koop voor €5,- bij Cultuurcentrum Herberg de Pol (Raadhuisstraat 8) en bij de parkeerplaats aan de Goorseweg. Je ontvangt er ook een wandel- en fietsroute bij.

‘Kunst-RUIL-moment’

Bied met een gelijkwaardige tegenprestatie op kunstwerken. Heb je een vakantiehuis in Frankrijk, ben je goed in klussen of tuinieren? Doe een bod en wie weet gaat de kunstenaar akkoord. Werken waarop een een bod kunt uitbrengen zijn te bezichtigen in Cultuurcentrum Herberg de Pol (Raadhuisstraat 8). Er is ook een werk van Judith bij!

www.JudithArt.nl