Op vrijdag 22 februari om 16.00 uur is de finissage van de expositie van Judith Schepers in café Forum (voormalig MAC Berlijn). Tijdens deze afsluiting van de expositie komt Song Kitchen optreden. Song Kitchen is een trio dat ter plekke liedjes verzint met jouw gedicht of tekst. Degene die het beste gedicht aandraagt voor een liedje wint een tekening van Judith Schepers.

Song Kitchen verzint live liedjes samen met jou. Ze maken razendsnel van de gedichten, rijmpjes, verhaaltjes en maakt-niet-uit wat, splinternieuwe leuke liedjes, die ter plekke ontstaan. Geef ze jouw verhaal, idee of rijmpje en luister naar je liedje! Song Kitchen bestaat uit Martin de Wind, Pascal van Hulst en Stefan van den Berg.

Judith Schepers exposeerde in januari en februari haar tekeningen in café Forum. Laat je inspireren door haar werk of door iets anders dat jou inspireert, en maak een mooi gedicht. Tijdens de finissage van haar expositie in Forum looft Judith een tekening uit voor de persoon die het leukste gedicht aandraagt voor een liedje voor Song Kitchen.

Susan Pinkster, kunstenares en initiatiefneemster van kunstwinkel eerst!, reikt na afloop van het optreden van Song Kitchen de prijs, een tekening van Judith Schepers, uit voor het mooiste gedicht.

Je kunt je tekst voor een liedje op 22 februari meenemen, maar je kunt het ook nu alvast aan Song Kitchen geven via hun facebook pagina.

Wat: Finissage expositie Judith Schepers en optreden Song Kitchen
Waar: Café Forum, Stationsplein 1, Enschede
Wanneer: vrijdag 22 februari om 16.00 uur

De expositie is nog te zien t/m 28 februari

www.JudithArt.nl
www.songkitchen.nl