Donderdag 19 april aanstaande vindt ‘Propellors’ plaats bij B93. De opening is om 20:00 en het programma gaat door tot 04:00. 

Propellors presenteert ‘New art’ en ‘Music shows’, waaronder concerten, performances, installaties en cinema. Het programma bestaat uit werk van zowel internationale als Enschedese kunstenaars. Het beloofd een avond en nacht te worden vol actieve informatie, vibratiemotoren en AI-software in een constant proces van verandering en ontwikkeling in een multidimensionale configuratieruimte.

Deelnemende kunstenaars:
Robert B. Lisek (Artist in Residence bij ARE)
Plastic Interior Urynian
Stella Richman
Erik Terhorst
Patrick Jonkman
Thom Floris
Chernobyl raindance [Ole Nieling & Melle Nielling]

Kijk voor meer informatie en het programma op het Facebook event.

www.areholland.com
http://fundamental.art.pl/

 

Robert Lisek is een gastkunstenaar van ARE (Artist Residencies Enschede) die op dit moment in een van de ARE studio’s binnen B93 verblijft. Robert is kunstenaar, wiskundige en componist met een focus op systemen en processen en is betrokken bij diverse projecten op het terrein van radicale kunst strategieën, hacktivisme en tactische media. Tijdens het GOGBOT café op 12 april aanstaande zal Robert een korte lezing verzorgen over zijn nieuwe werk en een installatie presenteren in de special spaces van Cinema Obscura. Zie voor meer informatie en het volledige programma van het GOGBOT café het Facebook event.